top of page
Αναζήτηση

Λεπτομέρειες που πρέπει να ξέρετε πριν την αγορά πόρτας !

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν την ασφάλεια μας και πρέπει να τις γνωρίζουμε πριν την αγορά πόρτας ! Όπως π.χ τι δείκτη αντιδιαρρηκτικότητας έχει μια πόρτα !


Μπορεί για παράδειγμα να έχουμε μια πόρτα που δε σπάει εύκολα αλλά η κλειδαριά να ανοίγει σχετικά γρήγορα από κάποιον έμπειρο διαρρήκτη. Ο τύπος της κλειδαριάς παίζει σημαντικότατο ρόλο στην ασφάλεια μας. Οι σύγχρονες κλειδαριές ασφαλείας και ειδικότερα εκείνες με πολλαπλά σημεία κλειδώματος μπορούν να προστατέψουν τον χώρο μας χωρίς αμφιβολία ! Επειδή πλέον υπάρχει πληθώρα τύπων, θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα στην αγορά τους και να συμβουλευτούμε κάποιον ειδικό που θα μας κατατοπίσει καλύτερα ! Για παράδειγμα, μαζί με την κλειδαριά τοποθετείται και ο κύλινδρος ασφαλείας και το defender (προστασία του κυλίνδρου). Επειδή όμως και στους κυλίνδρους ασφαλείας υπάρχει μεγάλη ποικιλία, να έχετε υπόψη σας πως μεγαλύτερη ασφάλεια παρέχουν οι κύλινδροι που η αντιγραφή του κλειδιού μπορεί να γίνει μόνο με την κάρτα ιδιοκτησίας.


Τύπος θωράκισης της πόρτας ασφαλείας


Ο τύπος θωράκισης θεωρείται σημαντικός λόγος για την επιλογή μιας πόρτας γιατί ουσιαστικά είναι το υλικό που διαχωρίζει με ασφάλεια τον πολύτιμο εσωτερικό και τον συνήθως αφύλακτο εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας ! Η επιλογή των υλικών, οι στρώσεις, αλλά και τα κινούμενα μέρη της καθορίζουν το επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει ! Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία με έναν ειδικό από την ομάδα της Certo Porta που θα σας καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή πόρτας για το σπίτι και την επαγγελματική σας στέγη !

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


NEWS / UPDATES/ PARTNERSHIPS

CERTO BLOG

Certo Porta - Social Logo Green.png
bottom of page